check out
what we do

Perkhidmatan EPCM

Tanpa peningkatan kos keseluruhan projek, perbandingan dengan projek diuruskan di bawah perkhidmatan perundingan konvensional, T&E menyediakan perkhidmatan pengurusan projek dengan kualiti terjamin dalam bentuk Kejuruteraan, Perolehan dan Pengurusan Pembinaan (EPCM).

Perkhidmatan profesional kami bermula dengan penyumberan tanah, di mana kita boleh menyelaraskan semua keperluan dan susun atur yang penting, memperoleh banyak manfaat dengan susun atur proses yang lebih baik dan pada masa yang sama, penjimatan kos yang besar.

Dengan penggabungan penuh dan penyelarasan keperluan teknikal, jaminan kualiti dalam sistem pengurusan kami akan diterjemahkan kepada reka bentuk yang terbaik, pemerolehan yang berkesan dan penyeliaan pembinaan yang profesional.

Pasukan kami akan berusaha untuk menyelesaikan semua projek mengikut kepuasan penuh pelanggan kami tanpa kos tambahan dan mencapai situasi menang-menang dalam semua keadaan.

Berikut merupakan skop perkhidmatan profesional juga merupakan skop mengikut piawaian yang T&E sediakan kepada pelanggan:

  Peringkat Perancangan dan Susun Atur

  Peringkat Reka Bentuk dan Aplikasi Kawal Selia

  Peringkat Perolehan / Tender

  Peringkat Pengurusan Pembinaan

  Peringkat Persiapan Akhir